071 - 799 80 66

Schoonmaakbedrijf nodig in Leiden?

Bedrijfsschoonmaak in Leiden

Een goed schoonmaakbedrijf kan veel betekenen voor een organisatie. Een frisse omgeving zorgt voor een nette uitstraling en voor tevreden werknemers, leerlingen of bewoners. Zoekt u een ervaren reinigingsbedrijf die dit voor u uit handen kan nemen? In Leiden en omgeving zijn wij de specialist die u inschakelt. Ervaar zelf het gemak van het laten schoonmaken van uw bedrijf en maak gebruik van onze expertise!

Het schoonmaken van bedrijven

Of u nu een kleine of grote onderneming heeft: met het schoonmaken van uw bedrijf kunnen we u zeker van dienst zijn. We verzorgen bijvoorbeeld het reinigen van:

Wij streven altijd naar flexibiliteit en service op maat. Aarzel daarom niet om specifieke schoonmaakopdrachten aan ons voor te leggen. In de praktijk blijkt in overleg bijna alles mogelijk! Onze medewerkers zetten namelijk altijd graag dat stapje extra. Voor hen is het schoonmaken van bedrijven geen routineklus maar een taak die ze dag in, dag uit uiterst serieus oppakken.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 071 - 799 80 66. Voor bedrijfsschoonmaak in de regio Leiden staan wij voor u klaar!

Ons werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren schoonmaakbedrijf
  • Net dat stapje extra
  • Milieuvriendelijke middelen

Maak een afspraak

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 80 66.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Hoofdvestiging