085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Leiden

Bedrijfsschoonmaak in Leiden

Een goed schoonmaakbedrijf kan veel betekenen voor een organisatie. Een frisse omgeving zorgt voor een nette uitstraling en voor tevreden werknemers, leerlingen of bewoners. Zoekt u een ervaren reinigingsbedrijf die dit voor u uit handen kan nemen? In Leiden en omgeving zijn wij de specialist die u inschakelt. Ervaar zelf het gemak van het laten schoonmaken van uw bedrijf en maak gebruik van onze expertise!

Het schoonmaken van bedrijven

Of u nu een kleine of grote onderneming heeft: met het schoonmaken van uw bedrijf kunnen we u zeker van dienst zijn. We verzorgen bijvoorbeeld het reinigen van:

Wij streven altijd naar flexibiliteit en service op maat. Aarzel daarom niet om specifieke schoonmaakopdrachten aan ons voor te leggen. In de praktijk blijkt in overleg bijna alles mogelijk! Onze medewerkers zetten namelijk altijd graag dat stapje extra. Voor hen is het schoonmaken van bedrijven geen routineklus maar een taak die ze dag in, dag uit uiterst serieus oppakken.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 085 - 106 1600. Voor bedrijfsschoonmaak in de regio Leiden staan wij voor u klaar!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606