0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Leiden

Bedrijfsschoonmaak in Leiden

Een goed schoonmaakbedrijf kan veel betekenen voor een organisatie. Een frisse omgeving zorgt voor een nette uitstraling en voor tevreden werknemers, leerlingen of bewoners. Zoekt u een ervaren reinigingsbedrijf die dit voor u uit handen kan nemen? In Leiden en omgeving zijn wij de specialist die u inschakelt. Ervaar zelf het gemak van het laten schoonmaken van uw bedrijf en maak gebruik van onze expertise!

Het schoonmaken van bedrijven

Of u nu een kleine of grote onderneming heeft: met het schoonmaken van uw bedrijf kunnen we u zeker van dienst zijn. We verzorgen bijvoorbeeld het reinigen van:

Wij streven altijd naar flexibiliteit en service op maat. Aarzel daarom niet om specifieke schoonmaakopdrachten aan ons voor te leggen. In de praktijk blijkt in overleg bijna alles mogelijk! Onze medewerkers zetten namelijk altijd graag dat stapje extra. Voor hen is het schoonmaken van bedrijven geen routineklus maar een taak die ze dag in, dag uit uiterst serieus oppakken.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 0800 255 3733. Voor bedrijfsschoonmaak in de regio Leiden staan wij voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606