0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Leiden

Kantoren schoonmaken in Leiden

Tevreden en productieve werknemers, welke organisatie wenst dat nou niet? Er zijn diverse manieren om dat te realiseren. Een schone en frisse werkomgeving blijkt daar voor een belangrijk deel aan bij te dragen. Om dag in, dag uit van kwalitatieve reiniging te kunnen genieten, is een ervaren schoonmaakbedrijf onmisbaar. In de regio Leiden doet u voor kantoor schoonmaak een beroep op onze schoonmakers. Wij zijn al jarenlang de betrouwbare schoonmaakpartner van vele tevreden klanten in het bedrijfsleven. We streven altijd naar snelle en zorgvuldige service, en zijn u hiermee graag van dienst!

Laat de schoonmaak van kantoren aan ons over

Een kantoor schoonmaken: een doekje over het bureau en snel met een stofzuiger over de vloerbedekking? Onze werknemers zetten altijd net dat stapje extra. Een kopje in de vaatwasser zetten bijvoorbeeld. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken en waarmee we ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven.

Neem contact op

Meer weten over alle mogelijkheden? Benieuwd naar ons maatwerk? Of ons meteen inschakelen voor een schoonmaakklus? Neem dan contact met ons op. U hoort vlug van ons wanneer u ons online contactformulier invult. En met een telefoontje naar 0800 255 3733 krijgt u meteen een medewerker aan de lijn. Voor kantoren schoonmaken kunt u in en om Leiden altijd bij ons terecht!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606