071 - 799 80 66

Schoonmaakbedrijf nodig in Leiden?

Kantoren schoonmaken in Leiden

Tevreden en productieve werknemers, welke organisatie wenst dat nou niet? Er zijn diverse manieren om dat te realiseren. Een schone en frisse werkomgeving blijkt daar voor een belangrijk deel aan bij te dragen. Om dag in, dag uit van kwalitatieve reiniging te kunnen genieten, is een ervaren schoonmaakbedrijf onmisbaar. In de regio Leiden doet u voor kantoor schoonmaak een beroep op onze schoonmakers. Wij zijn al jarenlang de betrouwbare schoonmaakpartner van vele tevreden klanten in het bedrijfsleven. We streven altijd naar snelle en zorgvuldige service, en zijn u hiermee graag van dienst!

Laat de schoonmaak van kantoren aan ons over

Een kantoor schoonmaken: een doekje over het bureau en snel met een stofzuiger over de vloerbedekking? Onze werknemers zetten altijd net dat stapje extra. Een kopje in de vaatwasser zetten bijvoorbeeld. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken en waarmee we ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven.

Neem contact op

Meer weten over alle mogelijkheden? Benieuwd naar ons maatwerk? Of ons meteen inschakelen voor een schoonmaakklus? Neem dan contact met ons op. U hoort vlug van ons wanneer u ons online contactformulier invult. En met een telefoontje naar 071 - 799 80 66 krijgt u meteen een medewerker aan de lijn. Voor kantoren schoonmaken kunt u in en om Leiden altijd bij ons terecht!

Ons werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren schoonmaakbedrijf
  • Net dat stapje extra
  • Milieuvriendelijke middelen

Maak een afspraak

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 80 66.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Hoofdvestiging