085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Leiden

Schoonmaakonderhoud in Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat het schoonmaakonderhoud voor uw bedrijf kan verzorgen? In de regio Leiden zijn wij de organisatie die dit voor u regelt. We komen op regelmatige basis bij u langs, precies zoals wij met u hebben afgesproken. En heeft u ons een keertje extra nodig voor schoonmaak en onderhoud? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij streven naar flexibiliteit en snelle service en staan dus met plezier voor u klaar!

Periodieke schoonmaak

Hoe vaak wij bij een klant langskomen voor schoonmaakonderhoud hangt helemaal af van de wensen van de klant. In overleg met u stellen we de frequentie van de periodieke schoonmaak vast. Het is ook mogelijk om af en toe extra uitgebreid te laten schoonmaken: hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een linoleum vloer in de was zetten.

Contract afsluiten met ons schoonmaakbedrijf

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, of wilt u meteen een contract afsluiten voor schoonmaakonderhoud? Neem dan contact op met ons bedrijf. Vul hiervoor ons contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar het nummer 085 - 106 1600. In Leiden en omgeving kunt u altijd op ons rekenen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606