0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Leiden

Schoonmaakonderhoud in Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat het schoonmaakonderhoud voor uw bedrijf kan verzorgen? In de regio Leiden zijn wij de organisatie die dit voor u regelt. We komen op regelmatige basis bij u langs, precies zoals wij met u hebben afgesproken. En heeft u ons een keertje extra nodig voor schoonmaak en onderhoud? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij streven naar flexibiliteit en snelle service en staan dus met plezier voor u klaar!

Periodieke schoonmaak

Hoe vaak wij bij een klant langskomen voor schoonmaakonderhoud hangt helemaal af van de wensen van de klant. In overleg met u stellen we de frequentie van de periodieke schoonmaak vast. Het is ook mogelijk om af en toe extra uitgebreid te laten schoonmaken: hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een linoleum vloer in de was zetten.

Contract afsluiten met ons schoonmaakbedrijf

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, of wilt u meteen een contract afsluiten voor schoonmaakonderhoud? Neem dan contact op met ons bedrijf. Vul hiervoor ons contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar het nummer 0800 255 3733. In Leiden en omgeving kunt u altijd op ons rekenen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606