0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Leiden

Linoleum onderhoud in Leiden

Misschien denkt u dat linoleum en marmoleum twee verschillende soorten vloeren zijn, maar eigenlijk is marmoleum een merknaam van een linoleummerk. Beide termen worden tegenwoordig door elkaar gebruikt. Hoe u uw vloer ook noemt: uw linoleum of marmoleum reinigen kunnen wij voor u verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf is in Leiden en omgeving actief en heeft in deze streek de afgelopen jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Wij voegen ons graag toe aan onze lijst van opdrachtgevers! Zowel voor linoleum reinigen als voor onderhoud kunt u bij ons terecht. We kunnen bijvoorbeeld uw marmoleum vloer in de was zetten. Wij zorgen ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw vloer!

Marmoleum schoonmaken

Linoleum is een prachtige vloertype dat ook nog eens bijzonder praktisch is in werksituaties. In ziekenhuizen is deze ondergrond bijvoorbeeld veel te vinden, net als in sportruimtes. Maar ook in een winkel of bedrijfspand creëert deze vloer veel sfeer. Marmoleum reinigen moet echter wel zorgvuldig gebeuren. Veel schoonmaakmiddelen zijn agressief. Daardoor wordt de laag met lijnolie van de vloer verwijderd, terwijl dit juist een belangrijk deel van de vloer vormt.

Wilt u zeker weten dat uw vloer op de juiste manier wordt schoongemaakt? Haal er dan een professional bij. Onze medewerkers staan met plezier voor u klaar. Meer weten? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. Voor linoleum onderhoud kunt u in en om Leiden op ons rekenen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606