085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Leiden

Linoleum onderhoud in Leiden

Misschien denkt u dat linoleum en marmoleum twee verschillende soorten vloeren zijn, maar eigenlijk is marmoleum een merknaam van een linoleummerk. Beide termen worden tegenwoordig door elkaar gebruikt. Hoe u uw vloer ook noemt: uw linoleum of marmoleum reinigen kunnen wij voor u verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf is in Leiden en omgeving actief en heeft in deze streek de afgelopen jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Wij voegen ons graag toe aan onze lijst van opdrachtgevers! Zowel voor linoleum reinigen als voor onderhoud kunt u bij ons terecht. We kunnen bijvoorbeeld uw marmoleum vloer in de was zetten. Wij zorgen ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw vloer!

Marmoleum schoonmaken

Linoleum is een prachtige vloertype dat ook nog eens bijzonder praktisch is in werksituaties. In ziekenhuizen is deze ondergrond bijvoorbeeld veel te vinden, net als in sportruimtes. Maar ook in een winkel of bedrijfspand creëert deze vloer veel sfeer. Marmoleum reinigen moet echter wel zorgvuldig gebeuren. Veel schoonmaakmiddelen zijn agressief. Daardoor wordt de laag met lijnolie van de vloer verwijderd, terwijl dit juist een belangrijk deel van de vloer vormt.

Wilt u zeker weten dat uw vloer op de juiste manier wordt schoongemaakt? Haal er dan een professional bij. Onze medewerkers staan met plezier voor u klaar. Meer weten? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. Voor linoleum onderhoud kunt u in en om Leiden op ons rekenen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606