071 - 799 80 66

Schoonmaakbedrijf nodig in Leiden?

Linoleum onderhoud in Leiden

Misschien denkt u dat linoleum en marmoleum twee verschillende soorten vloeren zijn, maar eigenlijk is marmoleum een merknaam van een linoleummerk. Beide termen worden tegenwoordig door elkaar gebruikt. Hoe u uw vloer ook noemt: uw linoleum of marmoleum reinigen kunnen wij voor u verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf is in Leiden en omgeving actief en heeft in deze streek de afgelopen jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Wij voegen ons graag toe aan onze lijst van opdrachtgevers! Zowel voor linoleum reinigen als voor onderhoud kunt u bij ons terecht. We kunnen bijvoorbeeld uw marmoleum vloer in de was zetten. Wij zorgen ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw vloer!

Marmoleum schoonmaken

Linoleum is een prachtige vloertype dat ook nog eens bijzonder praktisch is in werksituaties. In ziekenhuizen is deze ondergrond bijvoorbeeld veel te vinden, net als in sportruimtes. Maar ook in een winkel of bedrijfspand creëert deze vloer veel sfeer. Marmoleum reinigen moet echter wel zorgvuldig gebeuren. Veel schoonmaakmiddelen zijn agressief. Daardoor wordt de laag met lijnolie van de vloer verwijderd, terwijl dit juist een belangrijk deel van de vloer vormt.

Wilt u zeker weten dat uw vloer op de juiste manier wordt schoongemaakt? Haal er dan een professional bij. Onze medewerkers staan met plezier voor u klaar. Meer weten? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. Voor linoleum onderhoud kunt u in en om Leiden op ons rekenen!

Ons werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren schoonmaakbedrijf
  • Net dat stapje extra
  • Milieuvriendelijke middelen

Maak een afspraak

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 - 799 80 66.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Hoofdvestiging