085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Leiden

Tapijtreiniging in Leiden

Het overkomt iedereen weleens: er gaat een glas sinaasappelsap of een kop koffie over de vloer heen. In sommige gevallen is dat eenvoudig schoon te maken. Maar ligt er een tapijt als ondergrond? Dan is het vaak een stuk lastiger. Wilt u uw vloerkleed in schone en goede staat houden en er nog jaren van kunnen genieten? Laat uw tapijt schoonmaken door een professional. In de regio Leiden laat u dit over aan onze schoonmakers. Met onze grondige aanpak en kwalitatieve schoonmaakmiddelen en –technieken bent u bij ons keer op keer verzekerd van de beste service.

Elk vloerkleed reinigen

Welk type vloerkleed u ook heeft liggen in uw bedrijf, wij kunnen het tapijt schoonmaken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor het reinigen van de volgende soorten kleden:

  • Hoogpolig
  • Laagpolig
  • Perzisch
  • Wollen

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze werkwijze en dienstverlening. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in tapijtreiniging! Bereik ons telefonisch via het nummer 085 - 106 1600, of stel uw vraag via ons online contactformulier. U hoort dan vlug van ons. Wilt u uw tapijt laten reinigen? In Leiden en omgeving zijn wij de specialist op wie u een beroep doet!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606