0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Leiden

Tapijtreiniging in Leiden

Het overkomt iedereen weleens: er gaat een glas sinaasappelsap of een kop koffie over de vloer heen. In sommige gevallen is dat eenvoudig schoon te maken. Maar ligt er een tapijt als ondergrond? Dan is het vaak een stuk lastiger. Wilt u uw vloerkleed in schone en goede staat houden en er nog jaren van kunnen genieten? Laat uw tapijt schoonmaken door een professional. In de regio Leiden laat u dit over aan onze schoonmakers. Met onze grondige aanpak en kwalitatieve schoonmaakmiddelen en –technieken bent u bij ons keer op keer verzekerd van de beste service.

Elk vloerkleed reinigen

Welk type vloerkleed u ook heeft liggen in uw bedrijf, wij kunnen het tapijt schoonmaken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor het reinigen van de volgende soorten kleden:

  • Hoogpolig
  • Laagpolig
  • Perzisch
  • Wollen

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze werkwijze en dienstverlening. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in tapijtreiniging! Bereik ons telefonisch via het nummer 0800 255 3733, of stel uw vraag via ons online contactformulier. U hoort dan vlug van ons. Wilt u uw tapijt laten reinigen? In Leiden en omgeving zijn wij de specialist op wie u een beroep doet!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606